Büyükçekmeceli kadın girişimciler bir araya geldi

Büyükçekmeceli kadın girişimciler bir araya geldi
Büyükçekmeceli Kadın Girişimciler düzenledikleri gecede bir araya geldi. Gecede gönüllerince eğlenen kadın girişimcileri Büyükçekmece Belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün de yalnız bırakmadı.
Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Büyükçekmeceli kadın girişimcilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 “Sizlerle gurur duyuyorum”

 Gecede konuşan Hatice Akgün, iş hayatı başta olmak üzere her alanda  kadınlarımıza ve kadın girişimcilerimize destek olunması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: “Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelere bakıldığında kadın girişimciliğinin özendirildiğini görüyoruz. Türkiye’de kadınların toplumun her alanında önemli başarılara imza attıklarını görmek bizleri umutlandırıyor. İstanbul’un eğitim ve kültür seviyesi yüksek ilçelerinden biri olan Büyükçekmece’de de kadınlarımız çok daha aktif ve söz sahibidir. Bu açıdan bir kadın olarak bende sizlerin başarıları ile gurur duyuyorum.”

 Kadın dayanışması sürecek

 Büyükçekmece'deki kadın dayanışmasının güçlendirilmesi ve ilçedeki kadın girişimci sayısının arttırılmasına yönelik çalışmaların sürdürülmesi yönünde görüş birliğine varan Büyükçekmeceli kadınlar, bu tür toplantıların daha sık tekrarlanması konusunda da karar aldı.

Gecenin sonunda Büyükçekmeceli kadın girişimciler tarafından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün’e desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi verildi.

                            

          

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.