Emeklilerin beklediği tarih belli oldu

Emeklilerin beklediği tarih belli oldu
Ziraat Bankası, emeklilere promosyon ödemeleri takvimini açıkladı.
TC kimlik numarasının son hanesi ‘0’ ve ‘2’ ile bitenler Mart ayından itibaren, ‘4’ ve ‘6’ ile bitenler Nisan ayından itibaren, ‘8’ ile bitenler Mayıs ayından itibaren promosyon ödemelerini alabilecek.


Ziraat Bankası, emeklilere promosyon ödemeleri konusunda açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, emekli müşterin sadece şubelerden değil, internet sitesinden ve çağrı merkezinden de maaş promosyonları ile ilgili detaylı bilgi alabilecekleri belirtilerek, “Emekli müşterilerimize çağrı merkezimizden ve internet Şubemizden taahhütname verme imkanı sunulmuştur. Bugüne kadar tüm kanallarımız aracılığıyla 400 bini aşkın müşterimize promosyon ödemesi gerçekleştirilmiştir” ifadeleri yer aldı.

Yapılan açıklamaya göre, TC kimlik numarasının son hanesi ‘0’ ve ‘2’ ile bitenler Mart ayından itibaren, ‘4’ ve ‘6’ ile bitenler Nisan ayından itibaren, ‘8’ ile bitenler Mayıs ayından itibaren promosyon ödemelerini alabilecek.

Açıklamada ayrıca promosyon taahhütnamesini şubeden vermek isteyen emeklilerin, TC kimlik numarasının son rakamına göre bankaya gitmeleri istendi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.