ETLER KAYNAK AİLESİ’NDEN

ETLER KAYNAK AİLESİ’NDEN
Büyükçekmece Belediyesi Emlak - İstimlak Müdürü Yeşim Kaynak ve CHP Büyükçekmece Belediye meclis üyesi Coşkun Kaynak’ın oğlu Arda Kaynak Büyükçekmece Merkez Camii altında kasap dükkanı açtı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılış töreni Büyükçekmece’nin tanınmış vaizlerinden Bekir Keskin Hocanın yaptığı dua ile başladı. Yeni yeni işyeri açmanın da bir nevi ibadet hükmüne geçtiğini ifade  eden Akgün, “Çünkü burada birkaç kişi çalışacak, evine ekmek götürecek. Memleketimizin ekonomik sıkıntısını hepiniz biliyorsunuz. Önemli olan bu memlekette istihdam yaratacak bakkal dükkanından, en büyük fabrikaya kadar yeni yeni işyeri açmaktır ”dedi.

Büyükçekmece Belediyesi’nin kapısında kayıtlı, dosyası oluşturulmuş 5200 tane vatandaşın olduğunu ve bunun 2500 tanesinin üniversite mezunu olduğunu ifade eden Akgün, “Bu vatandaşlarımız bizden iş istiyorlar. Bizler bu insanlarımıza kapı kapı dolaşarak iş bulmaya çalışıyoruz. Bölgemizdeki sanayici, iş adamlarımızla irtibata geçerek, yılda 2 bin kişiye iş buluyoruz. Bu işyerinde de toplam 4 kişi çalışacak, ben şimdiden Büyükçekmece halkımız adına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Oğlunun adını verdiği “ Arda Kasap’ın açılışında konuşan Coşkun Kaynak da şunları söyledi; “Belediye Başkanımızın her zaman bir sözü vardır. “Hizmetin temeli sevgidir” diye. Bu memleketi sevdiğini söyleyenin işi de düzgün olmalıdır. Biz hayvancılığı çok iyi bilen bir aileyiz. Belediye başkanımız gibi bizde Büyükçekmece ‘yi  çok seviyoruz. Halkımıza daha sağlıklı daha kaliteli hizmetler sunmak istedik. Kendi yetiştirdiğimiz hayvanların etlerini halkımıza sunmak üzere bu iş yerini hayata geçirdik.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum