19 Mayıs 2012 Cumartesi

İş sahibi oluyorlar

Çatalca’da sorun olan işsizlikle mücadele kapsamında yeni istihdam sahaları oluşturacak çalışmalara devam ediliyor. Bu kapsamda Şanal Isı fabrikasındaki kurs sonunda 20 kursiyer istihdam edilecek.

24 Ocak 2012 Salı 11:58
İş sahibi oluyorlar

ÇATALCA BELEDİYESİ, İŞKUR VE ŞANAL ISI

MESLEK EDİNDİRME KURSLARINA DEVAM EDİYOR

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede sorun olan işsizlikle mücadele kapsamında yeni istihdam sahaları oluşturacak çalışmalarına devam ediyor.

İstihdamın arttırılması ve iş gücü piyasasının nitelikli iş gücü ihtiyacının karşılanması amacıyla, aktif iş gücü programları çerçevesinde; kurum kaynaklarından, kuruma kayıtlı herhangi bir mesleği ya da iş piyasasında geçerli bir mesleği olmayan işsizlerin, iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu mesleklerde yetiştirilerek istihdam edilmelerini sağlamak adına Çatalca Belediyesi, İŞKUR Büyükçekmece Şube Müdürlüğü ve Şanal Isı ortaklığında %50 istihdamlı UMEM Projesi (Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri) kapsamında 20 kişilik kurs açıldı.

Çatalca Belediyesi ve Şanal Isı tarafından ‘Metal Mamuller Montajı’ kursu için meslek kolu oluşturulmuş olup, Arif Nihat Asya Endüstri Meslek Lisesinin onayından sonra kursun açılmasıyla beraber, Şanal Isı Personel ve İdari İşler Müdürü Orhan Veli Yolaçan’ın da katkılarıyla İŞKUR’a da modüler program kazandırılmıştır.

Çatalca Belediyesi İşkur Hizmet Noktası öncülüğündeki Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi kapsamında açılan kursların yedincisi 3 ay sürecek. Şanal Isı fabrikasındaki kurs sonunda 20 kursiyer istihdam edilecek.

Anahtar Kelimeler: İş Sahibi Oluyorlar

    Yorumlar

GAZETE MANŞETLERİ

HAVA DURUMU

Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

ANKET Sonuçlar Tümü

?AK PARTİ B.ÇEKMECE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLSUN

EN ÇOK YORUMLANANLAR

BUGÜN

BU HAFTA

BU AY

E-GAZETE

KARİKATÜR

SENDE YAZ

Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

ARŞİV