ÖPÇİN, AKGÜL İLE YÖNETİMİNİ SANDIĞA GÖMDÜ!

ÖPÇİN, AKGÜL İLE YÖNETİMİNİ  SANDIĞA GÖMDÜ!
Silivri Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin bugün gerçekleştirilen kongresinde 545 esnaf mevcut başkan Sebahattin Öpçin ile yola devam dedi.

 Ruknettin Akgül ile Sebahattin Öpçin’in listelerinin yarıştığı kongrede Sebahattin Öpçin 545 esnafın oyunu alarak güven tazelerken, Ruknettin Akgül ise 285 oyla sandığa gömüldü.

Silivri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlık seçimi bugün Mega Saray Tesislerinde gerçekleşti. Mevcut başkan Sebahattin Öpçin ile Ruknettin Akgül’ün listelerinin yarıştığı kooperatif başkanlığı seçimine esnaflar yoğun katılım gösterdi. 22 yıldır Kooperatif Başkanlığı görevini yürüten  SebahattinÖpçin,  Ruknettin Akgül’ün ile yarıştı. Temel Çoruh’un divan başkanlığını yaptığı kooperatif başkanlığı seçiminde zaman zaman gergin dakikalar yaşanırken, zaman zaman ise renkli görüntüler ortaya çıktı.

DİVAN BAŞKANI UYARDI!

Seçimin kapalı mı, açık mı olması konusunda taraflar arasında tartışma yaşandı. Esnaf üyeler arasında yaşanan tartışma üzerine Divan Başkanı Temel Çoruh, herkesi oturmaya davet ederek; “ Herkes yerine otursun yoksa kongreyi iptal ederim. Yada mevcut yönetim ile devam kararı alırım” dedi. Ayrıca her iki başkan adayını da yanına çağıran Divan Başkanı Temel Çoruh; “ Oylama yapacağız ve ona göre seçime başlayacağız.  Çoğunluk ne diyorsa ona göre oy kullanılacak. Tartışmaya, ortamı germeye gerek yok. Ben ilk defa seçim yapmıyorum, ilk defada divan başkanlığı yapmıyorum” diyerek,  esnafları uyardı.

ÖPÇİN; BENİM KENDİMDEN ŞÜPHEM YOK

Gergin dakikaların yaşandığı Silivri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlık Seçiminde mevcut başkan Sebahattin Öpçin söz alarak; “ Tamam oy kullanma işlemi kapalı olsun.  Ben 22 yıldır şerefimle bu görevi yürütüyorum. Benim kendimden şüphem yok” dedi.

OYLAMA KAPALI YAPILDI

Yapılan oylama sonucunda, seçimin kapalı oylama usulünde yapılmasına karar verilirken, her iki listede de Birlik Temsilcisi ismi yazılmaması dikkat çekti. Divan Başkanının uyarısı üzerine Birlik Temsilcisi isimleri listelere sonradan eklenti.

SEBAHATTİN ÖPÇİN’İN LİSTESİ

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Sebahattin Öpçin, Şenoğlu Türkyılmaz, Gencay Kurd, Ramazan Özmert, Ali Yaşar Dülgeroğlu.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Ender Okan, Gürkan Tezeller, Ceyhun Karabiber, Coşkun Ağu, Oktay Ayaz.

Denetim Kurulu Asil Üyeler

Rıdvan Özcan, Çetin Yalın.

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

Erdinç Kuralay, Olcay Özen.

RUKNETTİN AKGÜL VE YÖNETİMİ

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Ruknettin Akgül, Şenol Fidan, Serkan Ataç, Ersan Mutlu, Gökhan Yonat.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Osman Çobanoğlu, Necdet Gürpınar, Mustafa Mert, Ahmet Kaplan, Gökhan Kaplan.

Denetim Kurulu Asil Üyeler

Şafak Arslan, Tamer Turan.

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

Kenan Danış, Bilal Tüzel.

Haber/ Fatma Sarıbıyık YILDIRIM

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.