Otobüs ve Uçak Biletleri El Yakıyor

Otobüs ve Uçak Biletleri El Yakıyor
Bayramda otobüs veya uçakla tatile gitmek isteyenleri şok fiyatlar bekliyor.
Artan talep nedeniyle firmalar fiyatlarına zam yaparken, İstanbul'dan Antalya'ya otobüsle gidebilmek için ortalama 100 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. Bayram tatilinin başlamasına sayılı günler kala özellikle İstanbul çıkışlı biletlerde ciddi bir fiyat artışı göze çarpıyor.

BİLET FİYATLARI YAKLAŞIK YÜZDE 50 ZAMLANDI

Temmuz ayı başında ortalama 50-55 lira olan İstanbul-İzmir arası otobüs biletleri bayram döneminde ortalama 70-80 lira aralığına yükseldi. Benzer şekilde İstanbul-Antalya 60-65 liradan 80-90 liraya çıktı. İstanbul-Ankara biletlerindeki değişim ise diğerlerine göre daha düşük oldu. Bilet fiyatları 40-50 liradan 50-65 lira bandına yükseldi.

UÇAK BİLETLERİ EL YAKIYOR

Aynı şekilde uçak biletlerinde de ciddi bir artış göze çarpıyor. Uygun fiyata https://www.trucakbileti.com/ bu adresten bilet satın alabilirsiniz.

17 Temmuz'a kadar İstanbul'dan İzmir'e uçakla gidenler ekonomi sınıfında 80-150 lira arasında gidebilirken, bugünlerde ise aynı sınıf 180 ile 300 lira arasına çıktı. Bayrama 10 gün kala İstanbul'dan Antalya'ya 75-150 lira arasında bilet bulunurken, şimdilerde 130-330 lira arasında bilet satın alabiliyor.

Uçak bileti nasıl satın alabilirim https://www.trucakbileti.com/nasil-ucak-bileti-alirim


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.