VATANDAŞA SEVİNDİREN KART AVANTAJI

VATANDAŞA SEVİNDİREN KART AVANTAJI
Avcılar'da onlarca firma, binlerce ürüne indirim fırsatları ile ulaşabileceğiniz Sevindiren Kart, alışverişinize keyif katıyor! Sevindiren Kart üyesi mağazalardan yapacağınız alışverişlerde bir çok indirim fırsatı ve ödeme seçenekleri sizi bekliyor.

30 firma yöneticisinin bir araya gelerek, vatandaşlara indirim avantajı sunan firma yetkilileri, Sevindiren Kart ile herkese cazip ve keyifli bir alışveriş imkânı sunuyor.

Avcılar’ın Alışveriş kartı olma yönünde emin adımlarla ilerleyen, “ Sevindiren Kart” Sektöründe kurmasallaşmış 30 firma yöneticisi liderlik ediyor. Sevindiren Kart’ın tanıtımlarına aralıksız devam eden firma yöneticileri, önceki gün Avcılar Garip usta pastanesinde sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sevindiren Kart'ın kurumsal firmaları ve yöneticilerinin bir araya geldiği istişare toplantısında, vatandaşların kart’a nasıl sahip olacakları ve sağladığı avantajlar hakkında bilgi verildi. 

 CAZİP VE KEYİFLİ ALIŞVERİŞ

Vatandaşlara Sevindiren Kart ile indirimli alışveriş imkânı sunan firma yöneticileri kartın tanıtımıyla ilgili şu bilgileri verdi; “Keyifli alışveriş için indirimler ile cazip hale getirilerek Avcılar halkının hizmetine sunulan, “ Sevindiren Kart” ile onlarca firma, binlerce ürün kart üyesi mağazalarından indirimli ve ödeme seçenekleri ile daha keyifli alışveriş imkanı sunuluyor. 

AVCILAR’DA BİR İLK

Vatandaşlara alışverişte çeşitli avantajlar ve indirimler sunan “Sevindiren Kart” aynı zamanda Avcılar’ da bir ilk. Vatandaşların kart’a ücretsiz olarak sahip olabileceklerini söyleyen firma yetkilileri; “   Sevindiren Kart Avcılarlılar'a daha aktif bir şekilde tanıtılması ve ulaştırılması için üye firmaların vatandaşlarımıza sundukları avantajlar ile çok cazip bir kart olma özelliğini taşıyor. Avcılarda yaşayan her vatandaşa büyük kolaylık sağlayacak olan Sevindiren Kart,  450 bin nüfuslu bir ilçede alışverişi daha cazip ve keyifli bir hale getirecek”  

Herhangi bir ön şart ya da ücret olmadan edinebileceğiniz Sevindiren Kart ile Avcılar'daki 40 seçkin mağazada, çeşit çeşit ürüne en kolay ödeme seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Ayrıca kart’a sahip olmak isteyen vatandaşlar Sevindiren Kart üyesi mağazalardan ulaşabilirler ve   www. sevindirenkart.com’dan da daha geniş bilgi alabilirler.

 Haber / Yakup Tezcan

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.