Esenyurt çocuklarla beraber kalkınacak

Esenyurt çocuklarla beraber kalkınacak
Esenyurt’ta 0-9 yaş arasında 160 bin çocuk olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bunları doğru yönlendirirsek, doğru mesleklerde eğitirsek, değil Esenyurt’un Türkiye’nin kalkınmasına çok önemli katkılar sağlayacağımızı düşünüyo

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftarda Esenyurtlu iş adamları ve sanayicilerle bir araya geldi. İftar programına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, İstanbul Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İSİFED) Başkanı Muammer Ömeroğlu, İstanbul 3. Bölge Sanayici ve İş İnsanları Derneği (SAN-DER) Başkanı Mehmet Kocasakal, Esenyurt Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Torolsan ve Esenyurtlu sanayici ve iş adamları katıldı.

Bir şeyler yapmak lazım

Burada yaptığı konuşmada birlik, beraberlik mesajları veren Belediye Başkanı Bozkurt, Türkiye’nin kalkınma planları açısından yıllardan beri ötelenen birçok sorununun olduğunu söyledi. Başkan Kemal Deniz Bozkurt, ülkenin geneliyle ilgili yapılmayan kalkınma planlarını iş adamları ve sanayicilerle birlikte Esenyurt’ta yapabileceklerini vurgulayarak, “Bu duruma kötümser bakmıyorum. Bir şeyler yapmak lazım. Esenyurt’ta bunu birlikte yapabiliriz diye düşünüyorum. Ülkenin geneliyle ilgili yapılmayan kalkınma planını biz kendi içimizde yapabiliriz” diye konuştu.

İnsan kaynağını doğru kullanmalıyız

İnsan kaynağını sanayinin ihtiyacına göre planlayıp, bu kaynağı doğru kullanmaları gerektiğini belirten Bozkurt, “Esenyurt’ta 0-9 yaş arasında 160 bin çocuğumuz var, bunları doğru yönlendirirsek, doğru mesleklerde eğitirsek, değil Esenyurt’un Türkiye’nin kalkınmasına çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Sizlerle çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. İş adamları kendi üzerine düşeni, biz de belediye olarak kendi üzerimize düşeni yapacağız. Hangi sektörde nasıl kalkınırız, katma değerli yatırımları nasıl üretiriz, hem de işsizliği kısa sürede nasıl bitirebiliriz gibi çalışmaları birlikte yapacağız. Sizlerden alacağımız görüşlerle kalkınacağız. Dolayısıyla bu parçalanmışlığı, üzerimize serpilen ölü toprağını kaldırıp hep beraber Esenyurt’u umudun, barışın, kardeşliğin ve huzurun şehri yapacağız. İnanıyorum ki Türkiye’nin en büyük ilçesi olacağız. Türkiye’ye de örnek bir ilçe olacağız. Herkes burada ki barış, kardeşlik yaşam tarzını, insan ilişkilerinde ki dengeli hali, kaynak planlamasında yaptığımız çalışmaları örnek alacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.