ESENYURT KIŞA HAZIR

ESENYURT KIŞA HAZIR
Esenyurt Belediyesi Kışla Mücadele Ekibi, buzlanma ve kar yağışı ihtimaline karşı​ olumsuz havayla mücadele için bütün hazırlıklarını tamamlarken, ekipler 43 mahallede 38 araç ve 2 bin ton tuz stokuyla teyakkuz halinde bekliyor.

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Onarım Şefliği tarafından yürütülen kışla mücadele çalışmaları sonucu 38 araç ve personel, belirlenen noktalarda hazır bekliyor. Kar yağışının artması veya aniden bastırmasıyla yolların kapanmaması için 2 bin ton tuz tedarik edilirken, kar küreme araçları da hazır tutuluyor.

VATANDAŞ ZOR DURUMDA KALMAYACAK

Esenyurt Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ana amacı ise ulaşımı aksatmamak ve vatandaşı zor durumda bırakmamak olarak belirlendi. Bu çerçevede olumsuz hava koşulları yaşandığı takdirde ilk hedefin ana arterlerin daima açık kalmasını sağlamak olduğu vurgulandı. Daha sonrasında ise öncelik sırasına göre sağlık ocakları, hastaneler, itfaiye, emniyet gibi kurumlara ulaşımı sağlamak ve halkın yoğun olduğu yerlerin ulaşımının kapanmamasını sağlamak olduğu belirtildi. Ekiplerin çalışmalarının kış mevsimi boyunca devam edeceği vurgulanırken, okul bahçelerinde de çalışmaların aralıksız süreceği aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.