Esenyurt'ta taksiciler silahlı kavga etti İBB 4 durağı kapattı

Esenyurt'ta taksiciler silahlı kavga etti İBB 4 durağı kapattı
Geçen cumartesi günü Esenyurt'ta meydana gelen silahlı kavgada, 3 taksici öldürülmüş 2 taksici de yaralanmıştı. Yaşanan gelişmenin ardından İBB ekipleri polis eşliğinde taksi durağı olarak kullanılan 4 yapıyı kaldırdı.


Genel olarak dolmuş haberleri ile gündeme gelen Esenyurt'ta bu sefer de taksiciler gündem oldu. Hafta sonu Esenyurt'ta meydana gelen olayda taksiciler arasında tartışma çıkmış ve tartışma kısa süre içerisinde silahlı kavgaya dönüşmüştü.

Yaşanan olayda 3 taksici hayatını kaybederken, 2 taksici de yaralandı. Bu gelişmelerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler polis eşliğinde bahsi geçen duraklara işlem yaptı ve 4 taksi durağı mühürlenerek kapatıldı. Yapılan işlemde taksi duraklarının kapısına durakların 3 gün içerisinde kaldırılması, kaldırılmaması durumunda ise belediye ekiplerince kaldırılacağı yönünde uyarı levhası asılmıştı.
Ekiplerin bu uyarısı dikkate alınmadı ve taksi durağı olarak kullanılan 4 yapı kaldırılmadı. Bunun üzerine ekipler sabah saatlerinde taksi duraklarını vinç yardımıyla kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.