Hak eden kazanacak

Hak eden kazanacak
Yerel seçimlerin ardından Esenyurt'ta oyların çoğunluğunu alarak belediye başkanlığına hak kazanan CHP'li Kemal Deniz Bozkurt, mazbata almayı bekliyor. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bozkurt, “Esenyurt'ta da, İstanbul'da da hak
31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Esenyurt'ta oyların çoğunluğunu alarak, belediye başkanı olmaya hak kazanan CHP'li Kemal Deniz Bozkurt, mazbatasını alarak belediye başkanlığı koltuğuna oturmayı bekliyor. İlçedeki çeşitli sandıklarda sayımların sürmesi ve itirazların devam etmesi nedeniyle henüz mazbatasını alamayan Bozkurt, heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olduklarını ve Esenyurt'u yönetmeye hazır olduklarını sosyal medya hesabından açıkladı.


Gece gündüz demiyoruz

Esenyurt'ta çeşitli sandıklarda devam eden sayımları titizlik içerisinde takip ettiklerini ve görevi devralacakları zamana kadar hassasiyetle çalışmayı sürdüreceklerini belirten Bozkurt, partililerin de gece gündüz demeden bu konuda görev aldığını söyledi. Bozkurt,

Gece gündüz demeden günlerdir sağduyuyla ve büyük bir sükunetle Esenyurt halkının oylarına, iradesine sahip çıkan partililerimize ve halkımıza gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Karar çok yakında çıkacak

Kendisi gibi İBB başkanlığı için mazbatasını almayı bekleyen Ekrem İmamoğlu'nun da hakkının bir an önce teslim edilmesi gerektiğini vurgulayan Bozkurt, “Nihai karar çok yakında çıkacak ve Esenyurt’ta olduğu gibi İstanbul’da da hak eden kazanacak. Hem İstanbul halkının hem de Esenyurt halkının iradesinin tecelli edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Biz de bir an önce görevimizi devralarak Esenyurt'a ve vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.


Dik durun

Esenyurtlu ilçe sakinlerinden de çok sayıda yorum alan Bozkurt'un gönderisinde vatandaşlar; “Dik durun başkan” çağrısında bulundu. Sadık Erkan, “Esenyurt'ta ve İstanbul'da çok yakında güneş doğacak. Kazanan Bozkurt ve İmamoğlu olacak” ifadesini kullanırken, İnan Yılmaz ise “Yolunuz açık olsun başkanım. Hak ettiğiniz mazbatayı bizler de sizin gibi bir an önce almanızı bekliyoruz” şeklinde yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.