Trafiğe ilave araç çözümü

Trafiğe ilave araç çözümü
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İBB Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri ile yoğunluk yaşanan İETT, özel halk otobüsleri ve minibüs hatlarında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından İETT ve halk otobüsü hatlarına ilave araçlar k

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vatandaşların en çok şikayetçi olduğu ulaşım hatları konusunda harekete geçti. Önceki gün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri ile sahaya inen Belediye Başkanı Bozkurt, yoğunluk yaşanan hatlarda incelemeler yaptı. Sahada vatandaşları da dinleyen Başkan Bozkurt, talebi karşılayamayan hatlara konulacak ilave araçlarla yoğunluğu azaltacaklarını söyledi. Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri ile yapılan çalışmanın ardından 142B (Halkalı-Büyükçekmece), 146 (Boğazköy-Bahçeşehir-Bakırköy), 147 (Şahintepe-Avcılar Cihangir), ES3 (Esenyurt Devlet Hastanesi-Kıraç-Haramidere) ve HT29 (Kıraç-Avcılar Metrobüs) hatlarına ek seferler konulması kararlaştırıldı. İlave araçlar, 27 Kasım Çarşamba günü adı geçen hatlarda seferlere başladı.

Yoğunluk bir nebze azalacak

Esenyurt’un ulaşım konusunda problemler yaşadığını, vatandaşlardan da bu yönde sıkça şikayet aldıklarını belirten Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seferlere başlayan ilave araçların bir nebze de olsa yoğunluğu azaltacağını söyledi. İlçenin ulaşım sorununu tamamen çözebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Bozkurt, "İBB Ulaştırma Daire Başkanlığı yetkilileri ile yoğunluk yaşanan İETT, özel halk otobüsleri ve minibüs hatlarında incelemelerde bulunduk. İncelemenin ardından bazı hatlara ilave araçların konularak sefer sayısının artırılması kararlaştırıldı. Bugün seferlere başlayan ilave araçlar, yaşanan yoğunluğu bir nebze de olsa azaltacaktır. İlçemizdeki ulaşım sorununa kalıcı çözüm bulabilmek adına çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.