Vatandaş anlattı başkan dinledi

Vatandaş anlattı başkan dinledi
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, düzenlediği halk gününde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları aradı
Göreve geldiği günden bu yana halka yakın olmaya özen gösteren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vatandaşların sorunlarını anlattığı ve çözüm yollarının bulunduğu halk günlerini başlattı. Esenyurt Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Halk Günü’nde, öncelikli olarak randevu talebinde bulunan vatandaşların Başkan Bozkurt’la görüşmeleri sağlandı. Belediye Başkan Yardımcıları Ali Susuz, Selçuk Günerhan, Cemal Güneysu ve Veysel Bal’la birlikte 5 saat boyunca vatandaşların istek ve taleplerini alan Başkan Bozkurt, taleplerin hızlı ve doğru bir şekilde çözüme kavuşturulması için ilgili birim müdürlüklerine talimatlar verdi. Başkan Bozkurt, istek ve taleplerin yanı sıra yeni görevi için kendisini tebrik etmeye gelenlerin de tebriklerini de kabul etti.

Her zaman çare oluruz

Vatandaşın istek ve taleplerini her zaman en iyi şekilde karşılamak için görev aldıklarını belirten Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Biz Esenyurt halkının isteklerini ve taleplerini önemsiyoruz. Onların arzuları, şikayetleri bizim öncelikli konumuz. Vatandaşın istemediği hiçbir şeyi Esenyurt'ta hayata geçirmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda hareket edecek bu şekilde yol alacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.