Muzaffer Muyan

Muzaffer Muyan

FENERİ YILDIRAN BAŞKAN!

FENERİ YILDIRAN BAŞKAN!

Bugün sizlere futbol terörünün neler yaptığını yapanların seyirci değil, üstelik ülkemizin güzide kulübünün yöneticileri seyirci olsa hadi neyse dersin. Gel gelelim üstelik Fenerbahçe yöneticilerinin yaptığı futbol terörüne 18 Ekim 2014 Cumartesi günü oynanan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki maçını izleyen karate milli takımımızın sporcuları,yine Fenerbahçe ye ait tesislerde kamp yaparken, haliyle maçı izlemek istiyorlar, derken Fenerbahçe gol atar Galatasaray gol atar.

Bu arada milli sporcularımızın içinde elbette ki Galatasaraylısı da var derken Galatasaray öne geçer, gol sevinciyle Galatasaraylı milli sporcumuz haklı olarak sevinç yaşar, olanlar işte burada oluyor. Vay sen kimsin bizim tesiste sevinirsin, milli sporcumuzun üstüne yürür  arayaantrenörler girerek olayı önlemeye çalışmışlar ve başarılıda olmuşlar.Karate milli takım antrenörünü kutlarım…
Olay büyüseydi o zaman ne olurdu? düşünebiliyor musunuz  5 ve 9 Kasım’da Almanya’nın Bremen kentindeyapılacak olan, dünya şampiyonasına katılacak milli gururumuz sporcularımız ve orada misafirler… 
Doğru ya sarhoş ne anlar misafirlikten, sporcuların beyanına göre leş gibi alkol kokan yönetici veya yöneticiler milli gururumuz olan karate milli takımına ağza alınmayacak küfür hakaret, ederek darp etmeye kalkışmışlar.. 

Çok ayıp Fenerbahçe taraftarlarını tenzih ediyorum ama yöneticilerin derhal, karate Federasyon ve Milli takımından özür dilemesini bekliyoruz. Taraftar olsaydı böyle yapmazdı  dedim ya, taraftar  yapmadı yöneticiler yaptı. Karate camiası bu olay karşısında tek vücut olmuştur, bizde rant yok, doping yok, hile yok, adam kayırma yok, mafyacılık yok, karate selamla başlar selamla biter. Bu terbiyeyle yetişen milli sporcularımız sağduyulu davranarak olayın daha da büyümesini önlemişlerdir, yoksa eminim ki o yöneticileri orda yere serelerdi.






Sporcularımız bizde önce edep, sonra ahlak, sonra saygı gelir. Hey Fenerbahçe yöneticileri başta Aziz başkan olmak üzere Almanya’nın Bremen kentinde yapılacak dünya karate şampiyonasına gidin ve utanın, bakın sarhoşken yaptığınız hakaretten utanacaksınız, tabi ayıksanız gidin seyirci görün bakın staj yapın bir maçta küfür olmadığını görün şahit olun ve karate federasyonundan milli sporculardan özür dileyin.  
Bazı basın kuruluşlarında olayı saptırarak, karateciler dayak yedi manşeti atarak, sarhoş yöneticilerin daha da gaza gelmesini istiyorlar ki, böyle dayak haberleri yapıyorlar, onları da kınıyorum, öyle bir şey yok.
Atamız ne demiş? ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim, ahlaklı milli sporcularımızı Kutlarım, hepinizin gözlerinden öperim,sarhoşlara iyi ders verdiniz Bremen’de yapılacak şampiyonada başarılar dilerim. 
Karate federasyonu gerekli sosyal yollara başvurarak, sarhoş yöneticilerin hakkında gerekli işlemleri yapmışlardır. Karate federasyonu çok büyük bir camiadır, düşünebiliyor musunuz ülkemizin  en çok madalya alan karate federasyonudur, bundan da bir kulüp başkanı olarak gurur duyuyorum. Aziz başkan  da benim gibi sıradan bir kulüp başkanıdır karate federasyonundan derhal özür dilemeli.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Muzaffer Muyan Arşivi