CHP MYK'SI OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA ÇAĞRILDI

CHP MYK'SI OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA ÇAĞRILDI
CHP MYK belediye başkan adayları listesi için 18 Şubat Pazartesi son kez toplanacak. Toplantıda aday listesine son şekli verilecek.
18 Şubat Pazartesi  Saat 11:00’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yapılacak toplantıda hafta sonu yapılan çalışmalarda son şekli verilen aday listeleri gözden geçirilecek.
CHP’nin YSK’ya teslim edeceği aday listesinde daha önce kamuoyuna duyurduğu adaylarda değişiklik yapıp yapmayacağı listeler teslim edilince ortaya çıkacak.
CHP YSK’nın aday listelerinin teslimi için belirlediği süreden bir gün önce; Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar Türkiye genelinde belediye başkanı ve meclis üyelikleri aday listelerini ilçe ve il örgütleri aracılığıyla İlçe Seçim Kurulu ve İl Seçim Kurullarına teslim edecek.
CHP’de 12 PM Üyesi Cuma günü Genel Merkeze dilekçe vererek aday listesinde değişiklik talebinde bulunmuşlardı. CHP, yönetime pazartesi aday listelerini teslim ederek bu talebi yerine getirmeyecek. Ancak CHP Lideri’nin tüzük gereği muhaliflere PM toplantısı için hafta sonuna doğru bir gün verebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.