Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu bir araya geldi

Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümet kurma süreci kapsamında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Başbakanlık Resmi Konutu'na bir araya geldi. Saat 18.00'da başlayan görüşme yaklaşık 4.5 saat sürdü.

 Toplantı sonrasında bir açıklama yapan CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Genel başkanlar perşembe ya da cuma günü yeniden bir araya gelecekler" dedi.

video haber

Levent Gültekin: "Yüce Divan koalisyon şartı olmamalı"
Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşen görüşme sona erdi.

Başbakanlık Resmi Konutu'ndaki görüşme, yaklaşık 4 saat 20 dakika sürdü.

Görüşmede AK Parti'den Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, CHP'den ise Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç hazır bulundu.

Haluk Koç'tan açıklama

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, saat 23.00'te CHP Genel Merkezi'nde kameraların karşısına geçerek açıklama yaptı.

"Amacımızın, yapıcı, sonuç alıcı, çok boyutlu sorunların aşılmasına katkı sunacak bir koalisyon sorumluluğunun, bir hükümet sorumluluğunun oluşmasını kolaylaştırmak olduğunu belirtmek istiyorum" diyen Koç, "Bu hafta içinde, sanıyorum perşembe veya cuma günü Sayın Genel Başkanlar, bir kere daha bu akşam toplantıdan çıkan sonuçları değerlendirerek, tekrar bir araya gelecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.