Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ret

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ret
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zamanlamanın uygun olmadığı gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun randevu talebini reddetti.

Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi gerçekleşen Ankara'daki terör saldırısının ardından dün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çankaya Köşkü'nde toplantı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu bu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada DEVLET BAHÇELİ ve Selahattin Demirtaş'tan randevu talep edeceğini duyurmuştu.

DEVLET BAHÇELİ'DEN RET
Bu açıklamaya ilk cevap MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, zamanlamanın uygun olmadığı gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun randevu talebini reddetti.

HDP’den Kılıçdaroğlu ile görüşmeye olumlu yanıt
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmeden sonra görüşmek istediği iki partiden HDP olumlu yanıt verdi.

HDP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, Ankara’daki intihar saldırılarından sonra görüşme isteminde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun istemine olumlu yanıt verdi. Görüşme tarihinin yer ve zamanının HDP ve CHP’liler arasında yapılacak görüşmeden sonra belirleneceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.