Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na destek

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na destek
Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP liderine destek verdi...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizin 7 Ağustos’ta Yenikapı’da sergilediği birlik ve beraberlik manzarası hedef alınmıştır. Bunları bu çıldırtmıştır” dedi ve Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun hizmete açılış töreni yapıldı. Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yaptı.

Erdoğan konuşmasında dün Artvin'de konvoyu saldırıya uğraya Kılıçdaroğlu'na ilişkin de konuştu. "Ülkemizin 7 Ağustos'ta Yenikapı'da sergilediği birlik ve beraberlik manzarası hedef alınmıştır" diyen Erdoğan şunları söyledi:

"Bunları bu çıldırtmıştır. Bu vesile ile bir kez daha Sayın Kılıçdaroğlu ve beraberinde bulunan tüm arkadaşlarına şahsım ve milletim adına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Soğukkanlı ve sağduyulu duruşu için de teşekkür ediyorum. Bu sabah tekrar ediyorum, Cizre'deki polislerimizi hedef alan bombalı saldırıda şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Cizre halkı geçtiğimiz yıl yaşanan olaylarda teröristleri kazdıkları çukurlarda debelenmeye terk etmiştir. Bu Cizre halkına yönelik intihar saldırısıdır. Pazar günü Gaziantep'e başsağlığına gidiyorum. Oradaki şehitlerimizi anmaya gidiyorum. Kardeşlerimle beraber olmaya gidiyorum. Şunu unutmayın, eğer lider taşın arkasına gizlenirse millet, ordu dağın arkasına gizlenir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.