Kılıçdaroğlu'ndan BOMBA KASET Açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan BOMBA KASET Açıklaması
CHP Genel Başkanı, Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TVCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de gündeme dair soruları yanıtlıyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gündem Siyaset'te Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ve Habertürk Gazetesi Yazarı Yavuz Semerci'nin sorularını yanıtlıyor.



Deniz Baykal ile ilgili "kaset" hakkında açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

"Erdoğan'ın kaseti izlediğini gördüm. Kendisine o kaseti izletenler Erdoğan'ı kayıt altına alıyor. Kaseti Erdoğan'a gönderenlerin 'paralel yapı' olduğuna inanmıyorum. O dönem Başbakan'dı. Bir Başbakan'a o görüntüleri izlemek yakışır mı?

İki sabredin diyor, iki gün sonra daha net görüntüler elde edeceğiz diyor. Bunu Başbakan'a söylüyor, yanındaki kişi söylüyor. 

Başbakan'ın talimat ile oluyor bunlar. Başbakan'ın talimatı olmasa birisi gelip o görüntüleri Başbakan'a servis eder mi? 

Erdoğan tarafından kaseti bulun talimatı MİT'e verilmedi. Erdoğan'ın bilgisi dahilisi dahilinde yapılmıştır. Baykal kaseti ile ilgili bir kumpas var ve bu doğru. Sayın Baykal'da kaseti kimin servis ettiğini biliyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.