Muharrem İnce Erdoğan’la görüştü

Muharrem İnce Erdoğan’la görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin görüşmesi sona erdi. Görüşme sonrası açıklama yapan İnce, "Başarılar diledik" dedi.
 
Muharrem İnce, Edirne’deki mitingde AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşeceğini, “Edirne er meydanında palavra yok. Er meydanında hile yok. Er meydanında pehlivanın birinin kolunu bağlamak yok. Televizyonları eline al, örtülü ödeneği eline al. Ben gittim Temel Karamollaoğlu'na başarılar diledim, Akşener'e gittim başarılar diledim. Az öncede Demirtaş'a gittim başarılar diledim. Akşam da Recep Tayyip Erdoğan ile 21.00'da parti genel merkezinde görüşeceğiz” sözleriyle belirtmişti.
"BAŞARILAR DİLEDİK, SOHBET ETTİK"
Bu açıklamanın ardından İnce, akşam saatlerinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile birlikte AKP Genel Merkezi’ne gitti. İnce ve Altay’ı burada AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı. İnce ve Erdoğan’ın görüşmesi yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapan İnce, “Başarılar diledik, sohbet ettik” dedi.
AKP’li Elitaş da görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “İkisi de Rizeli olduğu için çok güzel bir sohbet gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.