TÜRKİYE YİNE ERKEN SEÇİME GİDİYOR

TÜRKİYE YİNE ERKEN SEÇİME GİDİYOR
Erken seçimin tarihi belli oldu. Türkiye 24 Haziran'da seçime gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim çağrısı yapan MHP Lideri Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etti. 30 dakika süren görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan, "Ülkemizin kar

Türkiye erken seçime gidiyor. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. Planlandığı gibi saat 13.30'da başlayan kritik görüşme 30 dakika sürdü.

ERDOĞAN TARİHİ AÇIKLADI: 24 HAZİRAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sonrasında açıklama yapmak üzere saat 15.53'te kameraların karşısına geçti.  Erdoğan, seçimin 24 Haziran'da yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

"ESKİ SİSTEMİN HASTALIKLARI HER ADIMDA KARŞIMIZA ÇIKIYOR"

Sözlerine, "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik" diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile daha önce de birkaç defa bir araya gelerek,Türkiye ile ilgili iç ve dış gelişmeler üzerinde görüş alışverişinde bulunduklarını aktardı.

Erdoğan, bugünkü görüşmede de Devlet Bahçeli ile oldukça geniş bir yelpazede istişare ettiklerini belirterek, "Bu çerçevede Sayın Bahçeli'nin dün TBMM'deki Grup konuşmasında ifade ettiği milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin erkene alınmasıyla ilgili teklifini de değerlendirme fırsat bulduk" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.