Yıldırım şimdiden Başbakan gibi

Yıldırım şimdiden Başbakan gibi
AKP kongre'ye giderken en çok konuşulan konu yeni Başbakan'ın kim olacağı. Ancak en güçlü isim Binali Yıldırım'ın etrafı vekillerce örüldü bile.
AKP'de haftalardır süren iç karışıklıkta artık sona gelindi. 22 Mayıs Pazar günü olağanüstü kongresini yapacak olan parti'de kimin Genel Başkan olacağı merak konusu. Kongre'den çıkacak kişinin parti Genel Başkanı olmasının haricinde Başbakan'da olacağından dolayı konu dünya kamuoyu tarafından da merakla takip ediliyor. Kulisler'de Genel Başkanlık için bir çok isim dolaşıyor. Ancak parti içinde yapılan temayül yoklamasında öne çıkan ismin Binali Yıldırım olduğu medya'ya sızdı bile. AKP cephesinden konuyla ilgili olarak bir yalanlama gelmemesi Binali Yıldırım'ın yeni Başbakanı olma ihtimalini de güçlendiriyor.

YILDIRIM ŞİMDİDEN BAŞBAKAN GİBİ
Meclis Genel Kurulu'nda dün gerçekleştirilen Dokunulmazlık oylaması sırasında AKP sıralarındaki bir görüntü gözlerden kaçmadı. oylama sırasında Hükümet sırasında değilde AKP'lilerin bölümünde oturan Ulaştırma Bakanı Yıldırım'ın etrafı AKP'li vekiller tarafından çembere alınmıştı. Yıldırım'ın bu görüntüsü kulislerdeki haberlerin doğruluğunu kanıtlar şekilde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.