Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Gelir mi? Gelmez mi?

Gelir mi? Gelmez mi?

Gelir mi? Gelmez mi? derken Sonunda Başbakan Silivri’ye geldi…

AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Silivri’ye sürpriz ziyarette bulundu.

Edirne mitinginde, “  Silivri seni çok özledi Başbakanım” yazılı bir afiş ile Silivri’ye gelen Başbakan’ı Silivrililer kendine yakışır bir şekilde karşıladı.

3 saat önceden Başbakan’ın Silivri’ye geleceğinin duyurulmasınınardından Atatürk meydanının bulunduğu festival alanına on binlerce insan akın etti.

Silivri Silivri olalı böyle bir mahşeri kalabalık görmedi desem yalan olmaz.

Tabii Başbakan için komşu ilçelerden de gelenler oldu.

Komşu İlçemiz Çatalca’dan gelen bir gurup, “ Başbakan’ım Çatalca sizi bekliyor” yazılı bir afiş açtı.

Çatalca afişini gören Başbakan, Çatalca’ya selam göndererek, Çatalca’dan 30 Martta zafer beklediğini söyledi.

Ve Silivri’yi, Çatalca’yı, Büyükçekmece’yi, Avcılar’ı alacağız dedi Başbakan…

Silivri’ye imar lazım, imara mimar lazım diyen Başbakan, AK Parti Silivri Belediye Başkan adayı Tahir Sert’in de elini kaldırdı, “İşte o mimarda Tahir Sert”  diyerek, Sert’i Silivrililere emanet etti…

Eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve eski İlçe Başkanı Metin Karakaş’a da teşekkür etmeyi unutmadı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan…

Benim eski Belediye Başkanım, eski İlçe Başkanım, Belediye Başkan adayı ile kardeş kardeş çalışıyorlar ve kardeş kardeş çalışıp, 30 Martta Silivri’de seçim zaferini yaşatacaklar dedi.

3 saatte Silivri’de toplanan on binlerce kalabalığı gören Başbakan İlçe Başkanı Dilek Demiral’e, Belediye Başkan adayı Tahir Sert’e ve İlçe Teşkilatına teşekkür ederken, “ Bu teşkilat devleti yönetir, bu teşkilat, Türkiye’yi yönetir, Bu teşkilat İstanbul’u yönetir, bu teşkilat Silivri’yi yönetir” sözleriyle de Silivri İlçe teşkilatını onura etti.

Kısacası Başbakan’ın Silivri ziyareti her şeyiyle güzeldi.

Ve gördük ki Silivri gerçekten Başbakan’ı özlemiş…

Ve yine gördük ki Başbakan’da Silivri’yi özlemiş.

Silivri Başbakanla, Başbakan’da Silivri ile özlemini giderdi….Ufak tefek olumsuzlukların haricinde herhangi bir olay yaşanmaması ve Silivrililerin Silivri’ye yakışır bir şekilde Başbakan’ı misafir etmesi oldukça güzeldi.  Bakalım Silivri 30 Mart’ta Başbakan’a verdiği sözü tutacak ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert’i Başkan seçecek mi?

Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi