23 NİSAN ÇOCUK FESTİVALİ’NDE FİNAL GECESİ

23 NİSAN ÇOCUK FESTİVALİ’NDE FİNAL GECESİ
Çatalca Belediyesi 5. Uluslar arası 23 Nisan Çocuk Festivali’nin final gecesi dolu dolu geçti. Yurt dışından ve yurt içinden gelen ekipler festivalin 3. gecesinde Çatalca halkına keyifli bir gece yaşattılar. Kendi kültürlerini yansıtan oyunlarını oynayara

 

Festivalin son gecesinde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri ve Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal da salonda yerini aldı.

 

Programda bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, tüm ekiplere teker teker teşekkür etti. Özellikle yurt dışından gelen çocukları evlerinde ağırlayan ailelere teşekkür eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, sonrasında katılımcı ekiplerin yetkililerine teşekkür plaketi verdi.

 

BAŞKANDAN ŞAMPİYON ÇATALCALI PERİLERE ÖZEL TEBRİK

 

Plaket merasimi sonrasında Beşiktaş Basketbol Takımını yenerek İstanbul Şampiyonu olan Çatalcalı Perileri de tebrik etti. Çatalcalı basketbolcu kızları tebrik ederek minik oyunculara hediyeler veren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “İnanmak başarmanın yarısıdır diyerek yola çıktık ve siz başardınız. Çocuklarını bizlere emanet eden ailelere çok teşekkür ediyorum. Onları yetiştiren öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi 

 

23 Nisan Çocuk Festivali’nin coşku içinde geçtiğini de sözlerine ekleyen Başkan Cem Kara; “30 Ağustos’u da kapsayan haftada belediye personeliyle, başkan yardımcılarıyla Erguvan Festivali’ni hazırlıyoruz. Bütün Çatalca’yı, bütün bölge insanını Erguvan Festivali’ne davet ediyorum. Bütün başkan yardımcısı arkadaşlarıma, daire müdürlerime, bütün personelime teşekkür ediyorum. Nice 23 Nisanlara, nice 29 Ekimlere. Sağ olun var olun.” dedi. Festivalin sonunda ise herkes hep birlikte 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.