23 Nisan tüm çocuklara kutlu olsun

23 Nisan tüm çocuklara kutlu olsun
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan'ı tüm çocuklara armağan eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerini ilelebet yaşatacaklarını söyledi.
Dr. Handan Toprak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı sebebiyle dün Avcılar'da Atatürk anıtına çelenk koydu. Kaymakamlık binasında yapılan törenlere katılan Dr. Handan Toprak buradaki resmi törenlerin ardından Avcılar Atatürk anıtında partilileri ve çocuklarla  birlikte bayramı kutladı.



CHP Avcılar ilçe Örğütü TBBM'nin 94 kuruluş yıldönümü ve ulusal egemenlik çocuk bayramı sebebiyle tören düzenlendi. Çeşitli sivil toplum kuruluşları Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşkuunda bulunup İstiklal Marşı okudu.



Dr. Handan Toprak Avcılar Belediyesi ziyaret eden Mehmetçik ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı folklör gösterilerini beğeni ile izledi. Toprak daha sonra çocukların bayramını tek tek kutladı. Toprak, "Dünya'da hiçbir lider yoktur ki kazanılar zaferleri elde edilen başarıları çocuklara armağan etme inceliğini göstersin. Bu yanlızca üstün deha dünyaca kabul edilmiş büyük devlet adamı ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Atatürk'e aitttir. Atamız 23 Nisan'ı da çocuklara armağan etmiştir. Doyasıya kutlayın. 23 Nisan hepimize kutulu olsun" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.