24 saat 4 inşaat 4 ölüm

24 saat 4 inşaat 4 ölüm
Türkiye’de gün geçmeden canlar geçip gidiyor. İstanbul’un Esenyurt ve Kartal ilçeleri ile Konya ve Zonguldak’ta toplamda 4 işçi çalıştıkları inşaattan düşerek can verdiler. Türkiye’de son 24 saatte inşaatlarda meydana gelen kazalarda 4 ailenin evine ateş
Türkiye’de gün geçmeden canlar geçip gidiyor. İstanbul’un Esenyurt ve Kartal ilçeleri ile Konya ve Zonguldak’ta toplamda 4 işçi çalıştıkları inşaattan düşerek can verdiler. Türkiye’de son 24 saatte inşaatlarda meydana gelen kazalarda 4 ailenin evine ateş düştü.  

                                     
Esenyurt’taki bir inşaatta ağabeyi Veysel Boğmalık ile çalışan Metin Boğmalık görgü şahitlerinin ifadelerine göre 10. katta çalıştığı esnada aşağıya bir şey düşmesin diye güvenlik ağını takmaya çalışıyordu. Tam bu sırada dengesini kaybederek beton yere düştü. 112 Acil Servisi’ni arayan arkadaşları gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen metin Boğmalık’ın yaşama dönmediğini söylediler. Ağabeyi Veysel Boğmalık ile İstanbul’a gelen Metin Boğmalık’ın bekar olduğu öğrenildi.


 

Olay Kartal Cevizli Semti’nde meydana geldi. 49 yaşındaki Ahmet Çakmak  8 katlı bir inşaatın en üst katından vinç yardımı ile kalas çekiyordu. Bu sırada dengesini kaybeden Ahmet Çakmak aşağıda kasası kalaslarla dolu olan kamyona düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 49 yaşındaki adamın yaşamını yitirdiğini saptadılar. Halk ise inşaatta güvenlik önlemleri alınmadığını söyleyerek olaya tepki gösterdiler. Polis ise olayla alakalı soruşturma başlattığını söyledi.

                    
10 katlı apartmanın dış sıvasının yapımında hiçbir güvenlik önlemi alınmadan kurulan iskelede işini yapmakta olan 47 yaşındaki Kıyas Kahraman 3. kattan düşerek can verdi. Olay ise Konya’nın Karatay İlçesi’ne bağlı Akabe Mahallesi’nde meydana geldi. Kahraman'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine otopsi için Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

 
Zonguldak'ta, 3 katlı bina inşaatının 2'nci katında betonun üzerindeki kalıbı sökerken dengesini kaybederek yere düşen 45 yaşındaki Mehmet Albayrak hem de 3 çocuk babası idi. Ağır yaralanan 3 çocuk babası  Mehmet Albayrak kaldırıldığı hastahanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Albayrak'ın cenazesi ise getirildiği Acılık Hz. Ali Camii'nde kılndı.Cenazeye katılanlar arasın da Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve bazı parti temsilcileri katıldı.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.