3. dönemin ilk açılışı

3. dönemin ilk açılışı
Esenyurt İncirtepe, Balıkyolu, Kıraç, Merkez Mahallesi ve Mehterçeşme Mahallesi'nde bulunan 5 şubesiyle, Esenyurt halkına hizmet anlayışı sunan Seher Hipermarketleri sonra 6’ncı şubesini Ardıçlı Mahallesi’nde açtı

Seher Hipermarketleri 6’ncı şubesinin açılışına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan yardımcıları, başkan danışmanları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, iş adamları ve çok sayıda mahalle sakini vatandaşlar katıldı.

 30 personel ile toplam 800 m² alanda Esenyurt halkına hizmet verecek olan Seher Hipermarketleri Ardıçlı şubesi açılışını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Seher Hipermarketleri sahipleri Sıddık- Cesim Güzeldere ve Seher Hipermarket personelleri ile birlikte gerçekleştirdi.

 KADIOĞLU, “YENİ DÖNEMDE İLK AÇILIŞI YAPTIK”

 Seher Hiprmarketleri 6’ncı şubesi açılış töreni Mehter Takımı’nın marşları ile başlayarak kurban kesimi ardından kurdele kesimi merasimi ile devam etti.   

 Açılışı gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmasında, “3’ncü dönem belediye başkanlığı yeni görev dönemimizde ilk defa açılışını gerçekleştirdiğimiz bir işletme oldu. Esenyurt ’ta bu yeni dönemde daha çok gelişmesi ve daha çok iş ve istihdam alanlarının oluşması için bu güzel ilçemizde hizmet etmeye devam edeceğiz. İstanbul’un ilçeleri içinde birinci bir ilçesi olması, barışın, kardeşliğin hâkim olduğu bir ilçe haline gelmesi için hep birlikte çaba göstereceğiz. Seher Hipermarketleri güvenilirliğiyle, kalite ve uygun fiyatlarıyla Esenyurtlulara hizmet veren bir işletmedir. 6’ncı şubesini açarak güvenilirliği ve başarısını bir kez daha kanıtlamıştır. Başarılarının devamını dileyerek, hayırlı kazançlar temenni ediyorum” dedi.

 Seher Hipermarketleri 6’ncı şubesi personeli ile birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Kadıoğlu, okunan duaların ardından işletme sahipleri Cesim ve Sıddık Güzeldere ile birlikte hipermarketi gezdi. Başkan Kadıoğlu açılışa gelen vatandaşlarla sohbet ederek, burada da tebrikleri kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.