ADD Silivri yine 'Yalçıntaş' dedi

ADD Silivri yine 'Yalçıntaş' dedi
Atatürk Düşünce Derneği Silivri Şubesi, olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Tek aday ve tek liste ile gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Av. Süleyman Yalçıntaş, tüm üyelerin desteğiyle yeniden başkan seçildi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Silivri Şubesi yönetim kurulunda yaşanan bazı sorunlar nedeniyle olağanüstü kongreye gitme kararı almıştı. 19 Ekim Pazar günü yeterli çoğunluk sağlanmadığı için dernek üyeleri dün yeniden sandık başına gitti.

İlçe binasında yapılan kongreye aynı zamanda derneğin üyesi de olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da katılarak oy kullandı. Kongrede ADD GYK üyesi, İstanbul Avrupa Yakası Bölge Sorumlusu Tahsin Sevindik de hazır bulunarak divan başkanlığı yaptı.
 



KARAR SİLİVRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Tek liste ile gidilen kongre 5 saat sürdü. ADD üyelerinin büyük bir çoğunluk sandık başına giderek mevcut başkanları Süleyman Yalçıntaş’a güven oyu verdi. Yalçıntaş kongre sonunda tüm yöneticilerine ve dernek üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederek,  kararın hayırlı olmasını diledi.

SİLİVRİ ADD’NİN YENİ YÖNETİMİ

ADD Silivri Şubesinin yeni yönetim kurulu listesi ise şu şekilde:

Yönetim Kurulu Asil: Süleyman Yalçıntaş, Metin Açıkalın, Esin Metin, Rıfat Yanmış, Nazire Çorbalı, Şerif Kahraman,Çetin Arat

Yönetim Kurulu Yedek: Rahim Girgin, Hülya Sevindik Mandacıoğlu, Mithat Gür Çabuk, Cem Atuk, Mehmet Bayraktar, Deha Berke Akın, Fatma Sarıbıyık

Denetim Kurulu Asil: Bora Balcıoğlu, Atilla Senna, Sevginar Uygun

Denetim Kurulu Yedek: Aykut Yanık, Sinan Şengüler, Mahir Filiz

Disiplin Kurulu Asil: Turgut Saygın, İbrahim Mercan, Burak Sav

Disiplin Kurulu Yedek: Latif Engin, Mehmet Beyaz, Adnan Göç

Genel Kurul Delegesi: Metin Açıkalın, Rahim Girgin, Rıfat Yanmış, Şerif Kahraman 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.