AK Parti muhtarlarla buluştu

AK Parti muhtarlarla buluştu
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Silivri Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın Başkanlığında gerçekleşen toplantıya AK Parti İstanbul Millet Vekili Tülay Kaynarca’da katıldı.

  İlçe Başkan yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu kahvaltılı toplantı da Demiral misafirlerini Başkanlık Binası Konferans Salonunda ağırladı.

Halkımıza hizmete devam edeceğiz

            Mahalle muhtarları ile yeni dönemde ilk defa düzenlenen toplantı da ilk sözü İlçe Başkanı Dilek Demiral aldı. ‘’Öncelikle muhtarlarımıza yeni hizmet dönemin de başarılar diliyorum. Yirmi bin üyesi olan büyük bir ilçe teşkilatıyız. Seçim süresince her bir teşkilat üyemiz elinden gelen gayreti sarf ederek olağan üstü bir performans sergiledi.  28. Sıradaki meclis üyesi adayımız dahil sanki birinci sıradaymış gibi çalıştı. Şunu söylemek isterim ki bizim meclis üyesi olmak makam mevki sahibi olmak gibi bir derdimiz olmaz. Bizim derdimiz hizmet etmek ve ilçemize ihtiyaç duyduğu hizmetleri getirmektir. AK Partinin içerisinde hizmet inancı anlayışı vardır. Halkın takdirine her zaman saygılıyız.Biz bundan sonraki süreçte Silivri Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımız İBB Meclisi üyesi arkadaşlarımızla hizmete devam edeceğiz. Dışarıda İBB’nin artık Silivri’ye hizmet getirmeyeceği ile ilgili bir takım söylentiler oldu. Ben birinci ağız olarak söylüyorum, böyle bir anlayış asla olamaz, bizler yetkilerimiz dahilin de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirme noktasında elimizden geleni her zaman ki gibi yapmaya devam edeceğiz. Bu güne kadar nasıl yapıldıysa bundan sonrada halkımıza hizmete devam edeceğiz. Halkın cezalandırılması gibi bir mantığı kabul etmemiz asla mümkün değil.           


 Silivri Belediyesi İflasın Eşiğinde

Mevcut Belediye yönetimi Belediyeyi borç batağına saplamış durumda. Üzülerek söylüyorum ki koskoca Silivri Belediyesi iflasın eşiğinde. Bundan sonraki süreçte Silivri için verilen vaatlerin takipçisi olacağız. Sizler mahallelerin muhtarları olarak mahallelerinize verilen vaatleri çok iyi biliyorsunuz. Bu konuların özellikle takipçisi olmanızı rica ediyorum. Mevcut belediye yönetimi iyi olursa bizden kötü giden bir iş olursa da İBB’nin üzerine atma gibi çirkin bir yola başvuruyor. Bizler mahallelerde İBB’nin sorumluluklarını ve ilçe belediyesinin sorumluluklarını çok iyi biliyoruz. Özellikle altını çizmek istiyorum üzerimize düşen İBB’nin yapması gereken bütün hizmetlerin sonuna kadar takipçisi olacağız. Kimse yapamadıklarını sorumluluk alanında olmamasına rağmen İBB’nin üzerine atmaya kalkmasın.


     Sizlere Kapımız Sonuna Kadar Açık

Mahallelerimizde Parti teşkilatlarımız var ve her hafta yönetimleri bir araya gelerek mahalleleri ile ilgili sorunlar konuşuluyor ve bizlere de rapor ediliyor. Sizlerden ricam mahallelerinizin sorunlarını dile getirmek için seçilmiş kişiler olarak sizlerle de sıklıkla bir araya gelerek bunları konuşalım ve üzerimize düşen ne varsa yerine getirelim. Sizlere kapımız sonuna kadar açık. Gerekirse vekilimizden de destek alır sorunun çözümüne yönelik gerekli girişimleri yaparız. Silivri’ye hep beraber hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Görevlerinizde tekrar başarılar dileyerek katılımınız için hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

Daha sonra söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca‘’Öncelikle hepinize yeni görevlerinde başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyorum. Biz millet için yola çıkmış bir iktidarız. Millet ne arzu ediyorsa biz onları yerine getirmek için varız. Türkiye artık 16. En büyük ekonomi olma hedefinde ve 2023’te ki hedefimiz ilk onun içine girmek. Bunun en önemli adımı demokratikleşmedir. Halk kendini kimin yönetmesini istiyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Önümüzde yeni bir süreç var. Herkes yetkisi dahilinde işler yapacak. Silivri’nin sorunlarını ilgili makamlara taşımak bizim görevimiz. Ve bizim de görevimizi yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki dönemde gerçekten başarılı bulduğum muhtarlarımızı bölgesinin sorunlarını en iyi şekilde analiz edecek ve ilgili yerlere de taşıyacaklarından şüphem yok. Bundan sonraki süreçte de yine beraberiz. Silivri’ye karşı sorumluluklarımızı sonuna kadar yerine getireceğimizden ve güzel çalışmalara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni dönemde tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum.’’ Diyerek konuşmasına son verdi.

  Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden toplantı son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.