AK Parti’den Engelli annelerine anlamlı kutlama

AK Parti’den Engelli annelerine anlamlı kutlama
Silivri AK Parti İlçe Başkanlığı Anneler gününde engeli çocukların anneleriyle sabah kahvaltısında buluştu. Her yıl anneler gününde engelli çocukların annelerine özel olarak, Yılın annesi” etkinliği düzenleyen AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bu yılda gel
 AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından, Engelli çocukların annelerine özel olarak düzenlenen, “ Yılın Annesi” kahvaltı programına, İlçe Başkanı Metin Karakaş, Annesi Rabia Karakaş, eşi  Gülcan Karakaş ve çocuklarıyla birlikte katıldı. 

Yılın annesi, Özel çocuklarımızın annesidir
Engelli annelerinin çocuklarıyla birlikte katıldığı Anneler günü programına Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca,  eşi Yavuz Kaynar ve Çocukları, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilak Kıymaz eşi ve çocukları, AK Parti Meclis Üyeleri ve Parti Yöneticileri katıldı. Engelli çocukların anneleri için düzenlenen programda, İlçe Başkanı Metin Karakaş bütün masaları tek tek dolaşarak ailelerle sohbet etti. Engelli annelerinin anneler gününü Kutlayan Karakaş; “ Bütün annelerimiz kıymetli ve değerlidir. Ama  Özel çocuklarımızın annelerinin gönlümüzdeki yeri ayrıdır. Bizim için özel çocuklarımızın anneleri yılın annesidir. Çünkü onların yükü diğer annelerimizden daha fazladır. Sadece bu gün değil her zaman bu annelerimizin yanındayız. Bu vesileyle tüm annelerimizin günü kutlu olsun” dedi.  

Kaynarca ve Kıymaz’da yılın annelerini yalnız bırakmadı 
İlçe Başkanlığının anneler günü programına eşi ve çocuklarıyla katılan Milletvekili Tülay Kaynarca ile İl Yöneticisi Ahmet Bilak Kıymaz, engelli anneleriyle bir araya geldi. Engelli anneleriyle sohbet ederek vakit geçiren Milletvekili Kaynarca ve İl Yöneticisi Kıymaz, yılın annelerinin, anneler gününü kutladı. 
Yılın anneler günü programının ardından, Milletvekili Tülay Kaynarca, İl Yöneticisi Ahmet Bilak Kıymaz, İlçe Başkanı Metin Karkaş ve İlçe Yöneticileri, sahilde bulunan bayanlara karanfil hediye ederek, anneler gününü kutladı. 
HABER/ FATMA SARIBIYIK   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.