Akgün, Fatih Terim ve millilerle biraraya geldi

Akgün, Fatih Terim ve millilerle biraraya geldi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticileri ve milli takım futbolcuları ile biraraya geldi.

Akgün, Erkan Güral'dan bilgi aldı

 

Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen UNICERA  27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda Milli Takımlar Ana Sponsoru NG Kütahya Seramik'in standını gezen Başkan Akgün, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda da Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı olan Erkan Güral tarafından karşılandı. Erkan Güral ile bir süre sohbet eden ve fuar hakkında bilgi alan Başkan Akgün, standı ziyaret eden TFF yöneticileri, Fatih Terim ve milli takım futbolcularıyla da bir süre sohbet etti.


 

Kütahya Seramik'in standını gezdiler

 

Daha sonra Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu TFF İkinci Başkan Vekili  Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Türkiye Futbol Direktörü  Fatih Terim ve milli futbolculardan Hamit Altıntop, Tarık Çamdal, Adem Büyük, ses sanatçıları Coşkun Sabah ve Bülent  Serttaş ile birlikte Kütahya Seramik'in standını gezdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.