Akgün, vatandaşla yüz yüze iletişim kuruyor

Akgün, vatandaşla yüz yüze iletişim kuruyor
Sadece seçim dönemlerinde değil, her dönem halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve yüz yüze iletişim yöntemini benimseyen Başkan Akgün'ün bu tavrı Büyükçekmece halkından takdir topluyor.

Vatandaşla yüz yüze iletişimin yerel yönetimlerin asli görevleri arasında olduğunu savunan Başkan Akgün, işlemlerini yapmak için belediye binasına  gelen ilçe halkı ile de sık sık bir araya geliyor.

Vatandaşın işini kolaylaştırıyor

Büyükçekmece Belediyesi Mimarsinan ek hizmet binasına işlemlerini yapmak için gelen vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Akgün, belediyedeki işlerini daha hızlı yürütebilmeleri açısından bilgiler verdi. Makamda oturmayı tercih etmediğini her fırsatta dile getiren ve fırsat buldukça halkla iç içe olan Başkan Akgün, ilçe halkının her türlü sorun ve taleplerini dikkatle dinliyor.

Hasan Akgün’ün farkı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün vatandaşın istek ve taleplerinden yakından ilgilenmesi ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.  Sorun ve önerilerini Başkan Akgün'e doğrudan iletmelerinin, kendileri açısından da avantaj olduğunu belirten vatandaşlar, "Bu yolla sorun ve talepler çok daha hızlı bir şekilde yerine getiriliyor. Bu da bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Hasan Akgün farkı bu olsa gerek. Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün ve ekibine teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandılar.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.