Akgün: Yapılamayanları başaran bir ekibiz

Akgün: Yapılamayanları başaran bir ekibiz
Büyükçekmece Belediye personeli ve ailelerini yılbaşı balosunda ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bütün imkansızlıklara ve sıkıntılara rağmen yapılamayanları başaran bir ekip olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel “Yılbaşı Balosu” Kaya Ramada Hotel’de düzenlenen muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti. Belediye çalışanları ve ailelerinin katıldığı yılbaşı balosunda Zekeriya Ünlü ve Sıra Gecesi ekibi ile Karadenizli sanatçı Samet Kölemen sahne aldı.

“Örnek alınacak belediyeyiz”

Gecede bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Bakanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’ye bağlanan belde belediyeleri ile birlikte 6 belediye personelinin bir araya geldiğini hatırlatarak; “Bu birleşmenin sonucunda ortaya çıkan güçbirliği ile çok daha güçlü bir yapıya kavuştuk. Sizlerle birlikte Büyükçekmece’ye ve gelecek nesillere hizmet etmeye çalışıyoruz.  Bütün imkansızlıklara karşın, her türlü sıkıntılara rağmen yapılamayanları başarabilen bir ekip olduk. Bunun için her birinizi ayrı ayrı kutluyorum. Her türlü zorluğa rağmen asla yılmayacağız ve usanmayacağız. Milletin parasını en aziz ve en kutsal varlık olarak kabul edeceğiz. 2015 yılında da, bize teslim edilen bütçemizi halkımıza bire beş hizmet olarak geri döndüreceğiz. Bizden hizmet bekleyen Büyükçekmece ailemize, sokaktaki sokak hayvanlarımıza kadar her canlı için hizmetin en iyisini vererek, başkalarının da bizi örnek almalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Başarılı personele ödül müjdesi

 Başkan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “2015 yılında daha dinamik, ayağı yere daha sağlam basan bir ekip olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz performans ve ortaya koymuş olduğunuz , Büyükçekmece Belediyesi ekibinin yorulmadığını göstermiştir. Aynı ruhun 2015 yılında da devam edeceğine olan inancımın tamdır. Bugüne kadar vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ederken, 2015 yılından itibaren oluşturulacak olan kurul, her ay, her müdürlüğün başarılı bir personelini seçecek. Seçilecek başarılı personellerimiz ödüllendirilecektir. Hepinizin yeni yılını kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.”

Sürpriz video büyük beğeni topladı

Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından geç saatlere kadar eğlenen Büyükçekmece Belediyesi personeli geçen bir yılın yorgunluğunu atarken, unutulmaz bir gece yaşadı. Geceye eşi Hatice Akgün ile birlikte katılan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar personeli ile birlikte halay çekip, horon tepti. Medya Ofisi tarafından hazırlanan, belediye çalışanlarının yeni yıla ilişkin dilek ve temennilerini içeren sürpriz video gösterisi ise büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum