Akgün’den Cumartesi Pazarı’na ani denetim

Akgün’den Cumartesi Pazarı’na ani denetim
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan alışverişlerinin en yoğun olarak yapıldığı yerler olan semt pazarlarına ani denetimlerini sürdürüyor.
 

Büyükçekmecelilerin en yoğun uğrak yerlerinden olan Cumartesi Pazarı’nı gezen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hem esnafı denetledi, hem de vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi.

Denetim 3 saati buldu

Yaklaşık 3 saat boyunca zabıta ekipleri ile birlikte pazarı gezen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, tüm tezgahları tek tek denetledi. Başkan Akgün, gördüğü eksikliklere ve kurallara uymayan pazar esnafına anında müdahale etti. Halkın sağlığıyla hiç kimsenin oynamaya hakkı olmadığını belirten Akgün, hijyen koşullarına uymayan esnafın gözünün yaşına bakılmayacağının da altını çizdi. Başkan Akgün, “Uzun yılardan beri her Cumartesi günleri kurulan halk pazarımızda pazarcı esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Talepleri ve sorunları dinledik. Çözümleri de yine beraber düşünerek tespit ettik. Belediye olarak biz üzerimize düşeni anında yapıyoruz. Esnafımızdan da aynı duyarlılığı bekliyoruz” dedi.

Fiyat etiketlerine dikkat çekti

Denetim esnasında fiyat etiketlerini de inceleyen Başkan Akgün, fiyatı yüksek tutan esnafı uyararak, Ramazan ayında haksız olarak yapılan zamlara müsaade etmeyecekleri yönünde uyarılarda bulundu. Başkan Akgün, “Semt pazarlarımız özel olarak kurmuş olduğumuz zabıta timleri tarafından sürekli olarak kontrol altında tutulacak. Vatandaşlarımızın uğrak yeri olan pazarlarımızda amacımız halkımızın ve esnafımızın refahıdır. Halkımız bu konuda bize yardımcı olsun. Gördüğü eksiklikleri anında zabıtamıza ya da belediyemize bildirsinler” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.