Aleviler 'Lokma Günü'nde buluştu

Aleviler 'Lokma Günü'nde buluştu
Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şubesi lokma günü yaptı. Yoğun katılımın gerçekleştiği programda ayrıca dernek içi görevlendirmeler de yapıldı

Lokma Gününde Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Coşkun Aksoy dernek üyeleri ile sohbet etti.Kadın üyelerin çoğunlukla ilgi gösterdiği toplantıda yeni görevlendirmeler de yapıldı. Silivri Şubesi Kadın kolları Başkanlığına Türkan Akpak, Başkan Yardımcılığına daha önceki dönemde yönetim kurulu üyesi olan Aynur Karakaya getirildi.

Aksoy birlik mesajı verdi

Belde Sorumlulukları ile ilgili Gümüşyaka beldesine İnci Orhan, Silivri Cumhuriyet Mahallesi Sorumluluğuna Nuray Aksoy, Kumburgaz Celaliye ve Selimpaşa sorumluluğuna Hurma Özgürbüz seçildi. Etkinliklere hızla başlayacağını söyleyen Türkan Akpak  Nisan ayı içinde Emirgan Gezisi, Mayıs ayı içinde de Abant Gölü Piknik ve gezi turları düzenleyeceğini ifade etti. Toplantıda Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Coşkun Aksoy  birlik beraberliğin vurgusunu yaptı. Türkiyenin En büyük kurumlarından olan Alevi Kültür Derneklerinin Silivri Şubesinin üye sayısının her geçen gün arttığını, aktif olarak 1000 üye çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Aksoy ‘ Çalışmalarından dolayı yönetim kuruluma ve bizleri yalnız bırakmayan dernek üyelerime teşekkür ederim’ dedi. Toplantı dedelerin lokma ve hayır dualarıyla sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.