Alkan'dan Toprak'a tam destek

Alkan'dan Toprak'a tam destek
İşadamı Mustafa Alkan, İstanbul'un tek kadın Belediye Başkanı Avcılarlı Dr. Handan Toprak Benli’ye destek vereceğini duyurdu.

Herkesin, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’ye sahip çıkması ve destek vermesi gerektiğini ifade eden işadamı Mustafa Alkan;  “Avcılar'da Doktorumuza bizler sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. İstanbul'un tek kadın Belediye Başkanı Handan Toprak Benli' ye başarılar diliyoruz ve tam destek diyoruz” dedi.  Belediye Başkanı Handan Toprak’ı eleştirenleri de topa tutan işadamı Mustafa Alkan; “ Bunlar hiçbir zaman elini taşın altına koymazlar ama eleştiriye gelince hep en önde olurlar” diye konuştu.

“HER ZAMAN AVCILAR’IN HİZMETİNDE OLMUŞTUR”

Avcılar'da 32 yıldır İşletme sahibi olan işadamı Mustafa Alkan; “Yeni bir hizmet dönemi başlatan Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'ye tam destek verdiklerini" söyledi.  "Avcılar'da 30 yıldır içimizden biri olan bir belediye başkanımız var" diyen Alkan; “Her zaman Avcılar’ın hizmetinde olmuştur. Sağlık sektöründeki serüveni ile başlayan hizmetleri, Avcılar Belediye Başkanlığı görevi ile devam ediyor, 400 bin nüfuslu bir ilçede çok güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz.  Avcılar'da maalesef bir kesim var, işleri güçleri eleştiri başka bir şey bilmezler. 6 aylık bir belediye başkanını eleştiriyorlar.  Bu eleştirileri yapanlar her zaman böyle sahnede olurlar. Bunlar yıllardır bu ilçenin hizmet alması için ellerini taşın altına koymazlar ama eleştiriye gelince hep en önde olurlar” dedi.

 “ÇAMUR AT İZİ KALSIN”

Avcılar'da çöp toplama şirketinin belediye tarafından değiştirilmesiyle birlikte karalama kampanyası başlatıldığını ifade eden işadamı Alkan; “Çamur at izi kalsın. Bunlara halkımız pirim vermez.  Avcılar'da halkçı bir belediye başkanı var. Halkın hizmetinde bir belediye başkanı var.  Bizler de vatandaşlarımızla ele ele verip belediye başkanımıza destek olacağız.  Avcılar belediyesi bu hizmetler ile İstanbul'da hep ilk sıralarda olacaktır” dedi.  

HABER/ YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.