Anneler kahvaltıda buluştu

Anneler kahvaltıda buluştu
10 Mayıs 2015 Pazar Anneler Günü’nde Çatalca Belediyesi tarafından Atatürk Spor Kompleksi’nde bir kahvaltı organizasyonu yapıldı.

Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde yurt dışından gelen çocukları evlerinde ağırlayan anneler ile Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Eğitim, Spor ve Müzik Okulları’nda çocuklarının eğitim almasını sağlayan annelerin davetli olduğu programa, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve Çatalca Belediyesi daire müdürleri de katıldı.
CEM KARA: “ANNELERİN HAKKINI ÖDEMEMİZ HİÇBİR ZAMAN MÜMKÜN DEĞİLDİR”
Çatalca Belediyesi artık klasikleşen Anneler Günü programını bu sene de düzenledi. Oldukça yoğun katılımın olduğu kahvaltı programında anneler girişte güller ile karşılandı. Program öncesinde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın eşi Nurhan Kara masaları dolaşarak, misafirlere hoşgeldiniz dedi. Programda bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Hepimizin, ülkemizin, dünya milletlerinin anneler günü kutlu olsun. Bütün annelerin ellerinden öpüyorum. Her birinizi kapıda karşılamak elinizi öpmek isterdim. Bugün sabah saatlerinden itibaren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile toplantı halindeydim. İzin alarak gelebildim. Geciktiğim için özür diliyorum. Genel başkanımızın selamlarını getirdim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İçimizde, bizlerle beraber çocuklarımız var, gençlerimiz var. Onlara da teşekkür ediyorum. Bugün anneler gününde sizleri yalnız bırakmadılar. Bütün dostlarıma, meclis üyesi arkadaşlarıma, başkan yardımcısı arkadaşlarıma, öğretmen arkadaşlarıma, 23 Nisan Çocuk Festivali’nde dünya milletlerinin çocuklarını evinde misafir eden bütün annelerimize ve çocuklarına saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. 8 Mart’ta beraber olmuştuk. Aradan iki ay geçti bugün yine kadınlarımızla annelerimizle birlikteyiz. Ben bu toplulukta bulunan herkesi anne sayıyorum. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde şöyle demiştik: Dünyanın bütün yükü sizlerin omzunda. Evde çalışan sizlersiniz. İş hayatında evin ekonomisine katkı sunan üreten sizlersiniz. Biz sizlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Anaların hakkını ödememiz hiçbir zaman mümkün değildir. Bütün anneleri hürmet ev saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Her etkinliğimize katıldınız. Bize güç ve destek verdiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önünüzde saygı ve sevgiyle eğiliyorum. Sağ olun var olun.” diyerek konuşmasını sonlandıran Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, konuşmanın ardından masalara giderek, burada misafirler ile selamlaştı. Programın sonunda ise Çatalca Belediyesi tarafından misafirlere çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.