Avcılar Belediyesi Avrupalı gençleri ağırladı

Avcılar Belediyesi Avrupalı gençleri ağırladı
Benli, “Comenius” projesi kapsamında yabancı ülkelerden gelen öğrencilerle bir araya geldi.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Firuzköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortağı olduğu, “Comenius” projesi kapsamında yabancı ülkelerden gelen öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Dr. Toprak Benli, Avcılar Belediyesi ev sahipliğinde, Firuzköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortağı olduğu AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) uhdesinde yürütülen Hayat Boyu Öğrenme Comenius programı çerçevesinde, Bulgaristan, Letonya, Polonya, Macaristan, Estonya ve Romanya’dan gelen öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesisleri’nde, “The treasure chest and ICT or ICT in reading and writing” kültürlerin tanıtılması ve yerel yöneticilerle bir araya getirilmek amacıyla, konuklarla buluşan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, okul eğitimi alanında Avrupa ülkeleriyle yapılacak işbirliklerinin eğitimde kaliteyi artıracağını belirtti.
Yabancı ülkelerden gelen öğrenci ve öğretmenlere Avcılar hakkında bilgiler veren Başkan Dr. Handan Toprak Benli, Avrupa Birliği ülkeleri arasında kültürel tanışma ve kaynaşmayı amaç edinen Comenius Projesi kapsamında konukları ağırlamaktan mutlu olduklarını, kültürlerarası diyaloga ve zengin tarihi geçmişi olan Avcılar’ın tanıtımına katkı sunacağına inandığını söyledi.


Öğrencilerin sorduğu soruları cevaplandıran Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, belediye olarak bu tür projelere katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.
Avcılar’ın farklı bir kültür ve çok güzel bir şehir olduğunu belirten öğrenciler, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.