Avcılar'da çay simit bedava...!

Avcılar'da çay simit bedava...!
AVCILAR BELEDİYESİ EMEKLİLERE HER SABAH 07:00’DE SİMİT DAĞITIYOR
 Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli haftaya emeklileri ziyaret ederek başladı.

Merkez Mahallesi Bülent Ecevit Emekliler Parkında emekli vatandaşları dinledi. Ardından Halk Masası’nı ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını bizzat dinleyerek, çalışan personele kolaylıklar diledi.

Sosyal Belediyecilik faaliyetleriyle dikkat çeken Avcılar Belediyesi, her sabah emekliler için taze simit ve çay ikram ederek sosyal hayata gerekli önemi veriyor.  2014 yılında başlayan projeden çok memnun olduklarını belirten emekliler, ziyaret esnasında Başkan Toprak’a sorunlarını ve isteklerini ilettiler.
Başkan Toprak ’’Toplumumuz ve kültürel belleğimizin temelini oluşturan büyüklerimizle haftanın ilk mesaisinde bir araya geldik. Emeklilerimiz, hayatlarını ülkemizin kalkınmasına en iyi şekilde hizmet ederek geçirmişlerdir. Genç nesillere büyük bir miras ve sorumluluk bırakmışlardır. Bizlerde onlardan aldığımız bu bayrağı daha iyi bir şekilde gelecek nesillere bırakacağız. Halkçı belediyecilik ilkeleriyle onların haklarını, sosyal yaşam alanlarını korumak için çalışacağız. Yaşlılarımıza ve emeklilerimize hayatın her alanlarında hizmet etmeye devam edeceğiz’’ ifadelerinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.