Avcılar’da asansör faciası!

Avcılar’da asansör faciası!
Avcılar'da bulunan bir iş merkezinde bir gün arayla iki kişi ölü bulundu. Şahısların asansör boşluğunda bulunması ise iş merkezinin asansörlerinde bakımsızlık olmasını akıllara getirdi
Avcılar'da bulunan bir iş merkezinde bir gün arayla iki kişi ölü bulundu. Şahısların asansör boşluğunda bulunması ise iş merkezinin asansörlerinde 
bakımsızlık olmasını akıllara getirdi

avcılar Marmara Caddesi'nde, Erenler 1.B blokta bulunan iş hanında, geçtiğimiz gün iddalara göre asansör boşluğuna düştüğü söylenen 1963 doğumlu Dursun Kaya ölü bulundu. Olay mahaline gelen ekipler Dursun Kaya'ın cesedini inceledikten sonra, sağlık ve itfaiye ekipleri cesedi bulunduğu yerden çıkardı. Dursun Kaya'nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na sevkedildi.

Kapıyı zorlayınca düştü


Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Dursun Kaya önce asansör ile yukarı çıkmış ve daha sonra aşağıya inmek istemişti. Bu sırada tekrar asansörü kullanmak isteyen Dursun Kaya, asansörün kapısının sıkıştığını düşünerek zorlayarak açtı ve aşağıya düştü. Görgü tanıkları aynı zamanda asansörlerin çok eski ve bakımsız olduğunu ileri sürdü.

Bir gece önce de yaşandı

İddaalara göre aynı iş hanında bir önceki gün de gece 02:30 sıralarında, 21 yaşlarında bir genç yine asansör boşluğunda ölü bulundu. Vatandaşlar ve bölge esnafı, özellikle bu tip eski yapılardaki asansörlerin hiçbir denetime tabi tutulmadığını belirtti ve yetkilileri göreve çağırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum