BAKAN GÜLLÜCE ESENYURT'TA

BAKAN GÜLLÜCE ESENYURT'TA
Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramının birinci gününde üç kademe ve teşkilat mensuplarının tamamıyla bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

Bayramlaşma törenine; Çevre ve Şehircilik Bakanı ve İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
‘ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM’
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer bayramlaşma töreninde açılış konuşması yaparak, ramazan etkinlikleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve gündeme dair konulara değindi. Değer, ‘ Esenyurt AK Parti Teşkilatı olarak Ramazan ayı boyunca iftar programları, ziyaretler ile çok kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdik. İlçe teşkilatı olarak bugün itibarıyla çalışmalarımıza ara vermeden 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar devam ederek inşallah büyük bir başarıyı elde edeceğiz. Ülke olarak bizler güzel bir bayram yaşarken çevremizde yaşananlar Suriye’de, Irak’ta ve Filistin’de yaşananlar bizi üzmeye devam ediyor. Bizler inanıyoruz ki inşallah takdiri ilahi yerini bulacak bu zalimler hem dünyada hem de ahirette yaptıklarının cezasını çekecektir. Çünkü Bediüzzaman Said Nursi’nin dediği gibi ‘zalimler için yaşasın cehennem’ diyerek sözlerini tamamladı. 
İlçe Başkanı Değer ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz aldı. Başkan Kdıoğlu, ‘ Mübarek Ramazan ayında oruçlarımızı tutarak, ibadetlerimizi yerine getirdik. Ramazan bayramının bu ilk gününde AK Parti Esenyurt ailesi olarak bir arada olmak çok güzel. Bugün yine aramıza katılarak bizleri onurlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce’yi ağırlamak son derece memnuniyet vericidir’ dedi. 
‘MİLLETİN MUTLU OLMASI İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ’
Başkan Kadıoğlu yaptığı kısa konuşması ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi kürsüye davet etti. AK Parti ile başta İstanbul’da belediyecilik hizmetlerinin daha iyi ve vatandaşın taleplerine göre verimli hizmetler yapıldığını söyleyerek teşekkür etti. Bakan Güllüce, ‘ Bugün Esenyurt’un AK Partili belediyecilik hizmet anlayışı ile geliştiğini ve Ramazan ayının hep birlikte huzur içinde yaşandığını görmekteyiz. Yaptığı hizmetlerle örnek bir belediye başkanı olan Necmi Kadıoğlu’nu ve ona destek veren AK Parti İlçe teşkilatını tebrik ediyorum. Türkiye’de seçildiği günden bu yana Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan akla hayale gelmeyecek kalkınma hamleleri yaptı. Başbakanımız kısa süre öncede hızlı tren açılışını yaptı. Dünyada hızlı tren hizmeti olan birkaç ülkeden birisiyiz.Dünyanın en büyük kapasiteli havaalanı yapılacak. Fakat bu hizmetlerin gerçekleşmesini istemeyen, engelle kesimlerde var. Ama ne olursa olsun ülkemizin kalkınması için milletimiz için biz bu hizmetleri yapacağız. Biz bu milletin mutlu olması için her şeyi yapacağız’ dedi. 
Bakan Güllüce 10 Ağustos’ta yapılacak olanCumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi ile Türkiye’nin hızının daha da artacağını ifade etti. 
Konuşmalar ardından katılanlara yemek ikramı yapıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ye tarihi Osmanlı Vazosu hediye ett.   


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.