Bakırköy'de satranç günleri

Bakırköy'de satranç günleri
23 Nisan Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nı küçüklerde Gizem Kısa, Miniklerde Süleyman Arda Kabadayı'nın.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun açılış hamlesiyle başlayan 23 Nisan Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası’nı küçüklerde Gizem Kısa, miniklerde Süleyman Arda Kabadayı kazandı.

Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu(TSF) Bakırköy İlçe Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen 23 Nisan Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde Hakan Özgür’ün başhakemliğinde iki gün boyunca sürdü.

Küçükler ve minikler kategorisinde toplam 250 sporcunun mücadele ettiği Satranç Turnuvası’nda küçükler kategorisinde Kısa’nın ardından Sarper Akşit ikinci, Sude Bala üçüncü oldu. Minikler kategorisinde ise Kabadayı’yı ikinci olarak Erdeniz Taşlıçukur, üçüncü olarak da Metehan Özen takip etti.

Turnuvada kategorilerinde şampiyon olan sporculara Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun yarım altın hediyesi, ikinci ve üçüncülere de çeyrek altın hediyesi verildi. Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporculara anı madalyası ve satranç takımı da hediye edildi.

Turnuva sonunda ayrıca teşvik etmek amacıyla kızlar için küçükler ve miniklerde ayrı tasnif yapılarak ilk üç madalyaları sunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.