Bakırköy Kurban Bayramı'na hazır

Bakırköy Kurban Bayramı'na hazır
Bakırköy Belediyesi, Kurban Bayramı yaklaşırken kurban kesim yerlerini ve satış yerlerini belirledi.
Bakırköy Belediyesi kurban kesim yeri olarak Bakırköy Adliyesi arkasında bulunan Cumartesi Pazar alanı, satış yeri olarak da Cumartesi Pazar alanı ve Marmara Forum karşısında oluşturulan alan olarak belirlendi.

Kurbanlık hayvanların kesimlerinin veteriner hekim kontrolünde yapılacağını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu,” Bakırköy Adliyesi arkasında bulunan Cumartesi Pazar alanında modern ve hijyenik ortamda kesim ve satış yapılacaktır. Kurban satışı ayrıca Marmara Forum karşısındaki alanda da yapılacak.

Kurban satış öncesi sağlık belgeleri de Veteriner İşleri Şefliği tarafından kontrol edilecektir. Kurbanlık hayvanların kesimleri işinin ehli kasaplar tarafından veteriner hekim kontrolünde yapılacaktır. Kurban kesim alanında sürekli dezenfektasyon çalışması yapılacak. Kurban kesim sıra fişi ve poşetleri de ekiplerimiz tarafından dağıtılacak. Misafirlerimize kurbanları kesilirken çeşitli ikramlarda bulunulacaktır. Kurban satış ve kesim alanlarında zabıta personelimiz de alanın güvenliğini sağlayacak. Kurban kesim alanında ayrıca bayram boyunca sağlık ekiplerimiz de olası yaralanmalara karşı hazır bulunacak. ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.