Bakırköylü çocuklar Atamıza mektuplarını götürdü

Bakırköylü çocuklar Atamıza mektuplarını götürdü
Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla binlerce Bakırköylü çocuk, aileleriyle beraber ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e hitaben yazdıkları mektuplarını Anıtkabir’e “Atamıza Mektuplarımızı Götürüyoruz” etkin
Ziyaret hakkında  ilgili bilgi veren Bakırköy Belediye Başkanı  Dr. Bülent Kerimoğlu,”   Bakırköylü çocuklarımız Atamıza yazdıkları  mektuplarını götürmeleri için Anıtkabir’i ziyaret ettik. Çocuklarımız, Atamıza karşı hissettikleri duygularını, özlemlerini, düşüncelerini  yazıyla mektuba döktüler  ve Anıtkabir Müzesi Komutanına   mektupları teslim ettik.


Dünyada tek olmak üzere  bütün dünya çocuklarına  armağan edilen  çocuk bayramında  Anıtkabir’i  ziyaret etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz. Her geçen gün dünyaya gelmiş en büyük askeri ve siyasi deha , Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yokluğunu daha fazla hissediyoruz ama çocuklarımızın mektuplarından da gördüğüm üzere ilkelerini, devrimlerini ilelebet yaşatmak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. “dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.