Başkan Cem Kara Mehmetçiklerle yemek yedi

Başkan Cem Kara Mehmetçiklerle yemek yedi
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Afrin operasyonunda savaşan Mehmetçiklerimiz adına Gökçeali 15. İkmal Merkezi Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlerimize moral ve destek ziyaretinde bulundu. Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdülvahap Bozk

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Gökçeali 15. İkmal Merkezi Komutanlığına moral ve destek ziyaretinde bulunarak askerlerle birlikte yemek yedi.

Milletimiz sizlere minnettardır

"Şehit ve gazilerimizin bıraktığı mirasa, sahip çıkmaya hep birlikte devam edeceğiz. Milletimiz düşmana göz açtırmayan siz kahraman Mehmetçiklerimize her zaman minnettardır. Vatan için mücadele eden kahraman Türk ordusunun kahraman mensuplarını şahsınızda saygıyla sevgiyle selamlıyorum” ifadelerinde bulunan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdülvahap Bozkurt ile birlikte şehit askerlerimizin isimlerinin yazdığı tabloyu inceleyerek, “Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle yâd ediyorum " sözleriyle tüm şehitlerimizi,  rahmet ve minnetle andı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.