Başkan Cem Kara, ”Sevmek için yürek, sürdürmek için emek gerek”

Başkan Cem Kara, ”Sevmek için yürek, sürdürmek için emek gerek”
Çatalca’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 7 çift dünya evine girdi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, seven, sevilen herkesin 14 Şubat Sevgililer Gününü kutladı.
 

14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde, 7 çifte nikâh kıyıldı.

Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen 7 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçti. Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde kıyılan nikâhlarda evlenmek için aylardır bugünü bekleyen çiftler, 14 Şubat’ı mutluluğa adım attıkları tarih olarak evlenme cüzdanına yazdırdı.

Sevgi bir lokmada iki mutlu insan demek

14 Şubat’ta bir ömür boyu sevgili olmaya evet diyen Nilüfer Kocabaş ve Nuh Ovalı çiftinin nikâhını, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kıydı.

Evlilik cüzdanını geline veren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Seven, sevilen herkesin 14 Şubat Sevgililer Gününü kutluyorum. Çatalca Belediyesi olarak bize müracaat eden çiftlerimizi dünya evine sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada nikâh akitlerini gerçekleştirdiğimiz yeni evli çiftimizin en kötü günlerinin bugün gibi geçmesini diliyorum” temennileriyle genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ”Sevmek için yürek, sürdürmek için emek gerek. Sevgi ne boğazda, ne mum ışığında yemek yemek, ne pahalı bir pırlanta demek. Sevgi bir lokmada iki mutlu insan demek”  şeklinde ki güne özel beğendiği ve anlamlı bulduğu mesajı da yeni evli çift ve davetlilerle paylaştı.

Çiftlerin heyecanı gözlerinden okundu

Evliliklerini unutulmaz kılmak isteyen çiftler; Emel Kahraman- Sinan Özmen, Gülseren Okusun-Barış Özdemir, Fatoş Canbolat- İsmail Çakal, Mine Akbaşak- Yusuf Kılınç, Büşra Özkan- Ahmet Enes Akatay, Esma Akyüz- Semih Cesim Burcu, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel,  Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın ve Çatalca Belediyesi Nikâh Memuru Dilek Basar tarafından kıyılan nikâhlarla bir ömür mutluluğa imza attılar. Davetliler ile mutluluk ve heyecanları gözlerinden okunan yeni evli çiftlere Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün güne özel hediyesi, nikâh sonrası bol bol fotoğraf çekilebilecekleri kalpli balonlarla, kalpli kurabiyeler oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.