BAŞKAN İHLAS’TA KAHVALTIYA KATILDI

BAŞKAN İHLAS’TA KAHVALTIYA KATILDI
İhlas İlkokulu ve Ortaokulu’nu her ziyaretinde huzuru hissettiğini söyleyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı Okul Aile Birliği kahvaltısında, öğrenci velilerine teşekkür etti.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, İhlas İlkokul ve Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltıya çocuklarıyla birlikte katıla veliler birbiri ile bir araya gelme fırsatı buldu.
İhlas İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Erdoğan Ertürk’ün konuşmasıyla başlayan kahvaltıda söz alan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, eğitimin öncelikleri arasında olduğunu belirterek herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğine dikkat çekti.
Kahvaltıyı düzenleyen Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Ayyıldız ve yönetim kuruluna da teşekkür eden İlçe Başkanı İmamoğlu, İhlas’ın huzurlu bir yaşam alanına sahip olmasının kaynağının orada yaşayan vatandaşlar olduğunu söyledi. Kahvaltıya, CHP Beylikdüzü Marmara Mahallesi Koordinatörü Gülüzar Bektaş ve mahalle sorumluları da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.