BAŞKANLAR İKİNCİ KEZ OLTA’YA TAKILDI

BAŞKANLAR İKİNCİ KEZ OLTA’YA TAKILDI
Silivri ve Beldelerinde geçtiğimiz dönemlerde görev yapan eski Belediye Başkanları ikinci kez bir araya geldi.

 Olta Restauranta bir araya gelen eski Belediye Başkanları, eski günleri yad etti. Eski Başkanların esprili konuşmaları ve samimi tavırları dikkat çekti. 2014 Yerel seçimleri öncesi yaşanacak olan aday adaylığı sürecine yönelik değerlendirmelerinde yapıldığı yemekte, eski Başkanların bir birleriyle şakalaşmaları ise gözlerden kaçmadı.

Başkanlar, 25 Mart’ta Sert’in misafiri olacak

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan’ın eski Belediye Başkanlarına geçtiğimiz ay ilkini düzenlediği yemekli toplantı’nın ikincisini yine Turan gerçekleştirdi. İlk yemekte bu toplantıların gelenekselleştirme kararını alan eski Başkanları ikinci kez bir araya geldi. 25 Mart 2013 tarihinde ise kapanan Çanta Belediyesi eski Başkanı Tahir Sert eski başkanları Beylikdüzü’nde ağırlayacak.

Tuğlu fire verdi

Eski Başkanları ikinci kez ağırlayan Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan’ın ilk yemek davetine katılan Değirmenköy eski Belediye Başkanı Mümün Tuğlu bu kez yemeğe katılmadı. Eski Başkanlardan Selami Değirmenci, Hüseyin Turan, Saffet Sert, Osman Topaç, Nazım Subaşı, Hüseyin Agu, Ahmet Yağcıoğlu, Saffet Sert, Erdinç Tabak ve Rıdvan Yavuzbilge yemeğe katılırken, Değirmenköy eski Belediye Başkanı ve CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun yemeğe katılmaması  dikkat çekti. Yıllarca farklı siyasi partilerde görev yapmalarına rağmen, aynı masa etrafında toplanarak örnek bir davranış sergileyen eski Belediye Başkanlarının geleneksel hale getirdikleri yemekli buluşmaları devam edecek.    

Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.