BAYRAMDA TÜRKİYE’YE BİRLİK MESAJLARI VERİLDİ

BAYRAMDA TÜRKİYE’YE BİRLİK MESAJLARI VERİLDİ
Beylikdüzü Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla Belediye Binası önündeki çamlık alanda bayramlaşma töreni düzenledi. Geleneksel hale gelen bayramlaşma töreninde, Türkiye'de yaşanan zor günlere karşı birlik ve beraberlik içinde hareket etme mesajl

Beylikdüzü’nden sıkıntılı dönemlerden geçen Türkiye’ye, Kurban Bayramı vesilesiyle dostluk, kardeşlik mesajları verildi. Törende, Beylikdüzü'nde her zaman barış ve sevgi yolunda adımların atıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ülkemizin bu zor günlerinde hepimiz gereken duyarlılığı göstermeliyiz. Bu noktada hepimize düşen görevler var. Bu ülkenin varlığı ve birliği için, her bir karış toprağında yaşayan her bir vatandaşımızın duyarlı olması lazım" diye konuşarak dostluğun pekiştiği nice bayramlar dilediğini belirtti.


Törene katılan Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Adem Ünal ise, “Biz başka ilçelere başka insanlara mutluluk taşıyan insanlar olalım. Gerçek, olgun ve barışçı insan nasıl oluyor onu herkese gösterelim" diyerek herkese iyi bayramlar diledi.

 

Bayramlaşma törenine siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürlerinin yanı sıra CHP Eski Milletvekili Süleyman Çelebi de katılarak herkesin bayramını kutladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.