BELEDİYE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

BELEDİYE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA
Silivri Belediyesi ekipleri, ilçede etkisini gösteren şiddetli yağışlar sırasında tüm ilçeyi dolaşarak olası sel baskını ve taşmalara karşı önlemler aldı.

Silivri Belediyesi, ilçeyi etkisi altına alan yoğun yağış ve rüzgâra karşı çalışmalarını sürdürüyor. Silivri Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin 24 saat görev başında olduğu çalışmalar, ilçe genelindeki tüm mahallelerde eş zamanlı olarak sürüyor.

DERE MENFEZLERİ AÇILDI

Yağmur suyu ile birlikte gelen yaprak ve millerle kapanan ızgaraların temizliğini gerçekleştiren belediye ekipleri, su baskınlarına karşı yoğun önlemler aldı. Yağışın başladığı saatlerden beri aralıksız çalışan Silivri Belediyesi ekipleri, dere yatağı ve dere menfezlerinin yanı sıra, selden kaynaklanan pislik ve malzemelerin de yol üzerlerinden temizliğini gerçekleştirdi.

IŞIKLAR SİLİVRİLİLERİ UYARDI

Sosyal medya, anons ve kısa mesajlarla Silivrilileri gerekli tedbirlerini almaları yönünde sık sık uyaran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaşmak isteyen vatandaşların 736 10 02 numaralı telefonu arayabileceklerine dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.